Even voorstellen

Diana van der Werf Apart Finance Bergen op Zoom

Drijvende kracht achter Apart Finance

Drijvende kracht achter Activa Finance is Diana van der Werf.

Diana is Erkend Financieel adviseur en is al bijna 25 jaar werkzaam in de financiële wereld. Ooit begonnen als pensioen en spaaradviseur in 1994, en sinds 1997 actief in hypotheken.

Sinds 1999 is Diana zelfstandig ondernemer, en heeft een flink bedrijf opgebouwd in Bergen op Zoom, het heette toen nog Activa Financiële Planning.  Ze heeft zich bekwaamd in diverse vakgebieden en is Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Financieel adviseur.  In 2013 is Diana begonnen aan de opleiding echtscheidingsbemiddelaar en heeft zich in 2015 gespecialiseerd in een opleiding Mediation, en daarna  Familierecht i.v.m echtscheidingen volgens de regels van de MFN (Mediator Federatie Nederland).

Continue ontwikkeling in haar vakgebied vindt Diana essentieel. Hierdoor kan ze haar cliënten up-to-date adviseren en op de hoogte houden van de laatste relevante ontwikkelingen op het financieel vakgebied en bij scheidingen.

Op de vraag wat haar het meest enthousiast maakt voor haar vak, antwoordt ze: “Het contact met mensen is de rode draad in mijn leven. Ik vind het geweldig als ik kan ondersteunen bij financiële keuzes en bij scheidingen. Door mijn ervaring, vakkennis, creativiteit en oplossingsgerichtheid sluiten de adviezen goed aan bij de wensen van mijn cliënten. Dat geeft veel voldoening.