Wat doen wij voor u?

Maatwerk

U heeft ambities en dromen, u heeft plannen voor de toekomst. Of het de aankoop van uw droomhuis betreft, het studeren van uw kinderen, eerder stoppen met werken of de financiële doorstart na uw scheiding. U bent particulier of ondernemer. Elke situatie vraagt om maatwerk en een persoonlijke benadering.

Kennismaking

Elke samenwerking begint met een kennismaking. Het kennismakingsgesprek kan bij u thuis of op een locatie bij u in de buurt plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit gesprek luisteren we naar uw wensen en vertellen we wat we voor u kunnen betekenen.

Ook krijgt u een goed beeld van onze aanpak en de kosten die daarbij horen.

Apart Finance biedt u helder inzicht. Onafhankelijk en goed onderbouwd. Antwoord op al uw vragen.

Adviseren

Om u goed te adviseren is het belangrijk dat wij uw huidige situatie goed in kaart brengen. Vervolgens zoomen wij in op uw wensen en uw doelstellingen. Wij stellen samen met u een plan op om uw dromen en wensen te realiseren.

Begeleiding

Wij begeleiden u vakkundig en betrokken naar uw nieuwe (financiële) toekomst. Heeft u nog vragen na de uitwerking van het plan? Dan kunt U hiermee altijd bij ons terecht. Voor nu en voor de toekomst.

Bij Apart Finance krijgt u advies dat volledig toegesneden is op uw financiële mogelijkheden en woonwensen. Uw voorkeur is onze leidraad. Wij gaan door waar andere financieel adviseurs niet verder kunnen.  Zo krijgt u nu het best passende product naar uw wensen.

Verandert er iets in uw leven. Dan passen wij uw product weer aan op basis van uw nieuwe wensen.

Onze werkwijze in 5 stappen

KOSTEN

We werken op basis van een uurtarief. Naar aanleiding van het oriënterende gesprek kunnen we je vertellen wat de kosten zijn van de opdracht die we voor je kunnen doen. Dat leggen we vast in een Opdracht tot Dienstverlening die je ondertekent, daarna gaan we voor je aan het werk.

GOED OM TE WETEN:

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van de AFM. Hieronder vind je onze dienstverleningsdocument:

Wil je meer weten of heb je vragen?

Bel ons op 06 2242 1558 of vul het contactformulier in!

Diana van der Werf Apart Finance Bergen op Zoom

Ik Zou u Graag Persoonlijk Willen Ontmoeten!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Plan u afspraak in!. Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Apart Finance of maak gebruik van het contactformulier.

Kantoor:
Bedrijfsverzamelgebouw :

“de Roembrandt”
Boerenverdriet 20
4613 AK  Bergen op Zoom

Telefoon: +31 622 421 558
Email: info@apartfinance.nl

Contact formulier