Nieuwe Hypotheek voor een nieuw huis.

Eerste keer een huis kopen.

U gaat voor de eerste keer een huis kopen, is het helemaal niet raar dat u wat onzeker bent. Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Je krijgt te maken met de belastingregels rond de eigen woning en de hypotheekrenteaftrek. Kiest u voor een Annuïtaire of Lineaire hypotheek als u voor het eerst een hypotheek afsluit?

Het is ook belangrijk om te onderzoeken of de hoogte van uw hypotheek aansluit bij uw inkomen, maar ook bij uw wensen en plannen.

Ga daarom niet over één nacht ijs bij de keuze voor een hypotheek, maar laat u eerlijk en professioneel helpen bij de keuze van de juiste hypotheek. Wij helpen u dan ook graag op weg.

Welke hypotheek(verstrekker) past bij mij?

Verschillende hypotheekaanbieders

Er zijn veel verschillende hypotheekaanbieders en nog meer verschillende hypotheekoplossingen. Maar welke hypotheek past nu het beste bij mij? En welke hypotheekverstrekker? Er is altijd wel een hypotheekvorm die het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Door de wijzigingen per 1 januari 2013 zijn de regels voor hypotheekrenteaftrek voor de eigen woning ingrijpend veranderd. Door deze wijzigingen bent u verplicht om een hypotheek die u afsluit minimaal Annuïtair af te lossen binnen 30 jaar. Doet u dat niet, dan verliest u het recht op hypotheekrenteaftrek.

Dus als Starter kun je kiezen uit twee hypotheekvormen: Annuïteitenhypotheek  of lineaire hypotheek. Kiest u voor een andere hypotheek, dan heeft u geen recht op renteaftrek.

Apart Finance kijkt daarbij niet alleen naar de korte termijn, maar ook naar uw voordeel op de lange termijn. Zo zijn er aanbieders die een speciale korting voor nieuwe klanten kennen. En hoe zit het dan bij verlenging? Ook de hypotheekvoorwaarden kunnen een groot voordeel op lange termijn opleveren.

Hoeveel kan ik lenen?

Advies

Apart Finance kiest er bewust voor om geen berekeningsmogelijkheid via internet aan te bieden. Een hypotheek is zeer adviesgevoelig en pakt voor elk individu anders uit.
Dat geldt ook voor de berekening van uw maximale leensom en de maandelijkse lasten. Op basis van uw persoonlijke en financiële situatie en het dagelijks aanbod, berekent Apart Finance uw maximale hypotheek.

Méér weten?

Benieuwd naar de maximale leensom in uw specifieke situatie? Maak direct een afspraak met Apart Finance voor een gratis advies. U weet snel wat financieel verstandig én mogelijk is. Bel tijdens kantooruren +31 (0) 6 2242 1558 of verstuur het contactformulier.

Rentevaste periode

Ook moet er bepaald worden hoe lang u uw rente wilt vastzetten. Kiest u voor een variabele, kortlopende of langlopende rente? En de bijbehorende verzekeringen: wat kunt en wilt u zelf dragen als u arbeidsongeschikt raakt, werkloos wordt of overlijdt?

Dit hoeft u natuurlijk allemaal niet zelf te bedenken. Apart Finance staat voor u klaar om u daarbij te helpen. Iedereen is anders en dus ook een financiële oplossing is voor iedereen anders.

Onze Hypotheekverstrekkers

Geld lenen kost geld

Wil je meer weten of heb je vragen?

Bel ons op 06 2242 1558 of vul het contactformulier in!

Diana van der Werf Apart Finance Bergen op Zoom

Ik Zou u Graag Persoonlijk Willen Ontmoeten!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Plan u afspraak in!. Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Apart Finance of maak gebruik van het contactformulier.

Kantoor:
Bedrijfsverzamelgebouw :

“de Roembrandt”
Boerenverdriet 20
4613 AK  Bergen op Zoom

Telefoon: +31 622 421 558
Email: info@apartfinance.nl

Contact formulier