Hypotheek verhogen voor een verbouwing

Hypotheek verhogen kan op drie eenvoudige manieren namelijk:

Drie manieren om eenvoudig een hypotheek te verhogen:

Verhogen door middel van een hogere inschrijving:

U kunt het eenvoudigst Uw hypotheekbedrag tussentijds verhogen door een hogere inschrijving aan te gaan. Dit dient U wel te regelen bij het afsluiten van Uw hypotheek. De hypotheek wordt dan voor een hoger bedrag ingeschreven in het hypotheekregister door de notaris. Dit voorkomt een tweede gang naar de notaris.

Tweede hypotheek aangaan:

Heeft U bij het afsluiten van Uw hypotheek geen gebruik gemaakt van de hogere inschrijving, dan bestaat er een mogelijkheid een tweede hypotheek af te sluiten. U kunt de tweede hypotheek ook bij een andere geldverstrekker afsluiten. De tweede hypotheek is een extra hypotheek op het onderpand.

Oversluiten van Uw bestaande hypotheek:

U kunt natuurlijk ook Uw oude hypotheek aflossen en een nieuwe hypotheek afsluiten voor het bedrag inclusief de benodigde verhoging. Dit kan enkele voordelen voor Uw opleveren zoals bijvoorbeeld een lagere rente of meer zekerheid door voor een andere hypotheekvorm te kiezen. Let op aan het oversluiten van Uw hypotheek zijn natuurlijk de nodige kosten verbonden.

Onze Hypotheekverstrekkers

Geld lenen kost geld

Wil je meer weten of heb je vragen?

Bel ons op 06 2242 1558 of vul het contactformulier in!

Diana van der Werf Apart Finance Bergen op Zoom

Ik Zou u Graag Persoonlijk Willen Ontmoeten!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Plan u afspraak in!. Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Apart Finance of maak gebruik van het contactformulier.

Kantoor:
Bedrijfsverzamelgebouw :

“de Roembrandt”
Boerenverdriet 20
4613 AK  Bergen op Zoom

Telefoon: +31 622 421 558
Email: info@apartfinance.nl

Contact formulier