Nieuwe Hypotheek voor een nieuw huis.

Hypotheek meenemen bij verhuizen

Je kunt je lopende hypotheek niet zomaar meenemen. Deze hypotheek is gekoppeld aan je oude huis. De geldverstrekker ziet het verhuizen als een nieuwe hypotheekaanvraag.

Dit betekent dat zij opnieuw bekijkt of je het hypotheekbedrag op basis van je inkomen en de waarde van je nieuwe woning wel kunt lenen. Lukt dat? Dan mag je de gunstige voorwaarden van je huidige hypotheek meenemen naar je nieuwe woning.

Meer hypotheek nodig?

Prijskaartje

Je verhuist niet voor niets. Een extra slaapkamer, grotere tuin of dichterbij het werk wonen. Daar zit meestal een prijskaartje aan. Grote kans dat je nieuwe huis duurder is dan je oude huis.

Kies je ervoor om je huidige hypotheek mee te nemen, dan heb je waarschijnlijk ook nog een extra hypotheekbedrag nodig om het huis te kopen. Deze extra hypotheek moet je bijna altijd ook afsluiten bij je huidige geldverstrekker.

Vergelijken loont

Verschillende mogelijkheden naast elkaar zetten

Koop je een duurder huis en heb je extra hypotheek nodig? Dan loont het de moeite om verschillende mogelijkheden naast elkaar te zetten. Vergelijk het meeverhuizen en het verhogen van je hypotheek met het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

In welke situatie is je maandlast het laagst? Door beide alternatieven naast elkaar te zetten, kun je een goede keuze maken.

Onze Hypotheekverstrekkers

Geld lenen kost geld

Wil je meer weten of heb je vragen?

Bel ons op 06 2242 1558 of vul het contactformulier in!

Diana van der Werf Apart Finance Bergen op Zoom

Ik Zou u Graag Persoonlijk Willen Ontmoeten!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Plan u afspraak in!. Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Apart Finance of maak gebruik van het contactformulier.

Kantoor:
Bedrijfsverzamelgebouw :

“de Roembrandt”
Boerenverdriet 20
4613 AK  Bergen op Zoom

Telefoon: +31 622 421 558
Email: info@apartfinance.nl

Contact formulier