Financiële planning met een persoonlijke touch !

Duidelijk en 100% onafhankelijk financieel advies

Bepalen wat u financieel allemaal moet regelen is best lastig. Het aanbod van financiële producten is groot, net als het aantal aanbieders ervan. Deze behartigen alleen hun eigen belang. Het advies van een bank of verzekeraar zal alleen gericht zijn op producten die u bij die je bij hun kunt afsluiten.

Maar hoe weet u wat u écht nodig heeft? En welke bank of verzekeraar biedt de beste voorwaarden en een scherpe prijs voor uw situatie? Als onafhankelijk financieel adviseur kunnen wij uw vragen beantwoorden. We maken uw financiële situatie inzichtelijk en geven advies.

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Wat zijn uw financiële wensen?

Een onafhankelijk financieel adviseur bekijkt in welke leefsituatie u zich bevindt en wat uw financiële wensen zijn. Zo kan hij bepalen welke verzekeringen bij u passen en u hierover een goed en vooral onafhankelijk advies geven. Ook denkt de adviseur met u mee. Wat verwacht u voor de toekomst, heeft u nog financiële vragen? Een onafhankelijk adviseur komt met oplossingen, omdat hij maatwerk biedt en niet afhankelijk is van financiële instellingen of banken.

Inspelen op veranderingen in uw leven

Omdat uw leven continu onderhevig is aan veranderingen, zijn uw financiële producten dit ook. Een onafhankelijk adviseur weet precies welke veranderingen van invloed zijn op uw toekomst en op de financiële producten die u heeft afgesloten.

Heeft u een huis gekocht, gaat u trouwen of krijgt u een kind? Of misschien bent u net met pensioen gegaan, heeft u sinds kort een eigen bedrijf of heeft u juist ontslag gekregen. Allemaal situaties die van invloed zijn op de door u afgesloten financiële producten. Maar denkt u hieraan wanneer zich zo’n ingrijpende situatie voordoet? Een onafhankelijk adviseur doet dit wel en regelt op de achtergrond de zaken voor u.

Persoonlijk advies

U wilt degene die u van advies voorziet kunnen vertrouwen. U wilt er zeker van zijn dat het advies dat u ontvangt deskundig is, maar ook dat deze onafhankelijk is en dat de adviseur niet praat namens een bank of verzekeraar. U zult bij ons altijd door iemand geholpen worden die u kent en die weet wat er bij u speelt. We nemen graag de tijd om u goed te leren kennen en te adviseren. Hierdoor zult u zich bij ons kantoor al snel op uw gemak voelen. U legt immers wel uw financiële gegevens bij ons op tafel.

Beheer van uw financiële pakket

U betaalt een financieel adviseur uiteraard voor het advies dat u van hem ontvangt en voor het beheren van uw financiële pakket. Maar daar krijgt u veel voor terug! Vaak blijkt u zelfs dankzij hem te besparen op uw verzekeringen. Ook staat een financieel adviseur voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld bij schade aanspraak wilt maken op uw verzekeringen.

Wil je meer weten of heb je vragen?

Bel ons op 06 2242 1558 of vul het contactformulier in!

Diana van der Werf Apart Finance Bergen op Zoom

Ik Zou u Graag Persoonlijk Willen Ontmoeten!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Plan u afspraak in!. Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Apart Finance of maak gebruik van het contactformulier.

Kantoor:
Bedrijfsverzamelgebouw :

“de Roembrandt”
Boerenverdriet 20
4613 AK  Bergen op Zoom

Telefoon: +31 622 421 558
Email: info@apartfinance.nl

Contact formulier

    Geld lenen kost geld